Det vilar något ledsamt över en tom flygplats!

Jag har nog sällan funderat över hur ledsamt en flygplats kan vara utan sorlet och springet mellan den ena flighten till den andra. Framförallt när man har den andra gaten på andra sidan flygplatsen. För man kan ju ibland undra hur de har fått ihop de anslutande flygen för det är antingen 35 minuter mellan flighterna eller flera timmar… man kan ju undra? Det är som om en nybörjare inom Soduko har fått fritt spelrum att spela yatzy med avgångarna och så hamnar de där igen, vi taxar in  på gate 6 och mitt anslutande flyg avgår från gate 71 och det är samma flygbolag, hur tänkte de nu då… inte nog med det så hade jag bokat denna flight med en kvarts säkerhetsmarginal men pågrund av sena passagerare så var det som vanligt 25 minuter innan nästa skulle avgå.

Jag kanske är ute och cyklar men nog skulle det väl vara möjligt med en dryg timmas uppehåll mellan flighterna men det förekommer då nästan aldrig och man kan ju undra vad det beror på och att det alltid ska schabla med anslutande. Kan det vara så att flygbolagen är i händerna på vår vän dygnsvilan eller ännu värre att syret är begränsat ombord, jag kan faktiskt tro på det senare då det ibland har känts som att jag har andats genom ett sugrör ombord på en del kärror. Min läkare slog dock hål på den myten snabbt och effektivt med att förklara för mig att inga sugrör i världen skulle hjälpa den dagen det dök upp för honom att jag hade kol, skål sa jag och muttrade högt för mig själv att det nu nog fick vara slut med att jaga flygplan.

Det är därför jag sitter här nu, ensam på en öde flygplats likt en ensam sate i en Stephen King film, tror till och med att jag sett filmen. Jag tror att det är lika tråkigt i ett öde köpcenter, för det är det, det påminner om. Tänk dig att vara ensam på NK:s herravdelning och det enda sällskap du har är en skyltdocka iklädd size perfect med det senaste herrmodet från Milano, nej du jag har fått nog av ledsna flygplatser från nu och framöver ska jag och mina två sugrör till lungor utmana varje spår av frequent fler programe.

/Cheers

Om dessa annonser

Ibland kan några av dina besökare se en annons här.

Tell me more | Stäng detta meddelande

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.